29 Nisan 2012 Pazar

Teşvik Primi Verdik Lube Ayar Lütfen Okur musun?


Devlet ekonomide bir takım gelişmeleri sağlamak için bazı kurumlara veya devletin yararına çalışan bazı işletmelere teşvik verir.
Galatasaray'a en büyük teşviği geçen hafta Fenerbahçe vermişti. Kaybedilen bir maçın ardından oynadığı futbolla göz dolduran Galatasaray bu teşviği iyi değerlendirerek Trabzon'u farklı mağlup etmeyi başardı. Bazı çevreler skoru farklı yere çekmeye çalışsa da o çevreler geçen haftaki Fenerbahçe'nin Galatasaray'a nasıl ezildiğini, bugünkü Trabzon'un daha gururlu oynadığını söylemeye nedense çekiniyorlar. Kendilerine 3 temmuzdan beri yapılan suçlamaları kabul etmeyen malum çevre Galatasaray'ı 90 dakikada teşvikçi ilan ediyorsa biz az bile yüklenmişiz Fenerbahçe'ye.

Futbolcuları yakından takip eden, utanmasa hangi futbolcunun saat kaçta helaya gittiğini yazacak kapasitede olan, Aziz Yıldırım'ın manevi kızı olup Fenerbahçe lehine kasıtlı haberler yapan Lube Ayar dün Twitter'da alenen Trabzon'un maçı sattığını anlatmaya çalışıyor. Sonra bizde onun tuttuğu takım için aynı şeyleri düşündüğümüzde küplere biniyor tıpkı NAMUS BEKÇİLERİNİN yaptığı gibi. Devletin bakanı Memet Şimşek'e Trabzonspor-Galatasaray maçını şikayet edecek kadar alçalan birinden bu kadar bahsetmem elbette onun reklamını yapmamı sağlıyor. Ben onu sağ duyuya davet ediyorum. Aynı zamanda kendisine saygı duyarak ailesinin ve sevenlerinin olduğunu düşünerek ileriye gitmiyorum. Sağ eliyle "iki" işareti yapan, çubuklu formayı giymek yerine çubukları elinde tutarak birilerine batırmaya çalışan şahıs sana sesleniyorum;
"Oynamasını bilmeyen gelin "yerim dar" demiş.
Bilmem anlatabildim mi...


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder