17 Haziran 2012 Pazar

Resmi Site "Aile İçinde Teşekkür Olmaz"


Galatasaray Spor Kulübü yeni yönetimi göreve geldiği günden bu yana "kurumsallaşma" terimini beynimize kazıyarak beklentilerin yüksek tutulmasını sağladı. Buna rağmen ne kurumsallaşma adına ne de vefa adına bir gıdım ileriye gittiğimizi kimse söyleyemez. 

Vefa denilince Oktay Mahmuti geliyor nedense aklıma. Ona yapılan vefasızlığın farkındayız değil mi? 14 Mayıs 2012'de yani tam 1 ay önce sözleşme yenilenmişti kendisiyle. Üstelik bu şekilde bir açıklama yapılarak;

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Oktay Mahmuti ile varolan kontratımız 2 + 2 yıl olarak yenilenmiştir.Hocamıza bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, katkılarının artarak devam edeceğinden emin olduğumuzu ifade etmek isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Her ne olduysa ani bir kararla Mahmuti ile sözleşme feshedildi. Üstelik resmi site bir teşekkürü bile çok gördü. Anlıyoruz ki bir "tişört" haberinden daha az değeri varmış. Kimler ne düşünmemişti ki senin için. Hatırlıyor musun adamın biri "Eğer Oktay Mahmuti, basketbol koçuysa, ben de İspanyol Boğasıyım." demişti. Bu düşünce bile canımızı çok fazla sıkmamıştı. Canımızı sıkan Galatasaray Spor Kulübünden bu açıklamaya cevap gelmemesiydi. Her boka yalanlama haberi yayınlayan resmi site söz konusu Mahmuti olunca sus pus oluyordu. Niye gönderdiğinizi açıklamadınız nezaketen bir teşekkür edin adama. 
O da yok.
Unutmadan;
Mahmuti "Aile içinde teşekkür olmaz" demişti. 
Siz de haklısınız!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder