7 Aralık 2012 Cuma

Galatasaray Store // Nike Mont Ürünleri

Galatasaray Store Kış Ürünleri ile ilgili  pek adım atmış değil. Resmi satış sitesi detaylı incelendiğinde yaz ve sonbahar ağırlıklı ürünlerin yer aldığını kış ürünlerinin ise es geçildiğini görmekteyiz. Geçen sezon sportif ve buna bağlı olarak mağazacılık anlamında yaşanılan başarının ardından bu sene duraklama dönemine girilmiş izlenimi veriliyor taraftara. 

Kış ürünlerinden ziyade montlara bir göz atmak gerekir. Nike Galatasaray için iki adet mont üretti. Bunlardan biri yeni diğeri ise geçen sezonun montu. Aşağıda gördüğünüz ürün çift taraflı ve polyester olarak üretilmiştir. Normal Nike montlarından farkı yoktur. Aynı ürün Manchester United kulübü de kullanmakta olup fiyatı 209 liradır. 


Yukarıdaki ürüne benzer farklı bir ürün daha Nike tarafından Galatasaray için üretilmiş. Yukarıdaki üründen farkı %75 gri ördek tüyünden üretilmiş olmasıdır. Ürün çift taraflı olmayıp fiyatı 299 liradır. Normalde ördek tüyünden üretilen ürünlerin fiyat aralığı 350-450 lira arasındadır. 
Fiyatların uçukluğundan rahatsız olanlar için farklı tercihler Galatasaray Store tarafından sunulmuş. Aşağıdaki ürün 139,90 lira olarak satışta. 
Ama ben hala bunun özlemini duyuyorum. Çok mu zor tam Parçalı üretmek. Aşağıdaki ürün rekor satış yapmıştı. Kimsenin aklına gelmedi aynı tasarımı yeniden üretmek. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder