16 Ağustos 2013 Cuma

Jimmy Durmaz - Fenerbahçe İlişkisi

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de Jimmy Durmaz transferi konuşuluyor. Belki 1-2 gün içinde klasik bir açıklama ile "Jimmy Durmaz ile ilgilenmiyoruz" diyebilirler. Biz bunlara en az Fenerbahçe taraftarı kadar alışmış durumdayız. Alper Potuk örneği malumunuz. 

Gelelim anlatmak istediğimiz konuya;
Jimmy Gençlerbirliğin'de "takımına ihanet eden oyuncu" olarak anılıyor. En azından teknik direktör Fuat Çapa bu şekilde tarif ediyor oyuncusunu. 
Fuat Çapa'nın, oyuncusunu  neden bu şekilde suçladığını 21.04.2013 tarihinde oynanan ve Gençlerbirliği'nin 2-0 kazandığı maçın ikinci yarısını izleyerek kolayca anlayabilirsiniz. 
Oyuncu, malum maçta 57.dakikada oyuna dahil olmuş, 82.dakikada arkadaşlarının emeğini çaldığı gerekçesiyle oyundan alınmıştı. Bunun üzerine doğal olarak medyada tereddütler oluşmuştu. Bunun üzerine Fuat Çapa maç sonunda Ntvspor'a bağlanarak
Jimmy'nin değiştirilmesi sorusunu yanıtladı. 

Fuat Çapa;
"75 dakika sahada canla başla mücadele eden arkadaşlarına yapmış olduğu ihanettir. Kimsenin emeğine riyakarlık yapmaya gerek yok"

Şimdi bu konuyu neden ısıtma gereği duydunuz diyebilirsiniz. Şunu söyleyelim;
"Fenerbahçe kendisine karşı iyi oynayan veya kasıtlı iyi oynamadığı düşünülen oyuncuları transfer etme alışkınlığına sahip bir kulüp. Jimmy'de bu isimlerden bir tanesi. Bu ihanetin perde arkasında kimlerin olduğunu merak etmekteyiz!








1 yorum :

  1. fb taraftarıyım, kasıtlı iyi oynamayanlara tartışmalı 3 temmuz süreci dışında bir örnek verebilir misiniz? Bunun apaçık iftira olduğunun sizde farkındasınız ki, bir doğru ile bir yanlışı yan yana getiriyorsunuz. Fb kendisine karşı iyi oynayanlara alır, bknz, ali bilgin, yusuf şimşek, bienvenu, hatta emenike ligin ilk yarısındaki maçta yoboyu perişan etmişti, bir de gol atmıştı. İkinci yarıda da zaten, İ. toraman kendisini sakatladığından zaten çoğunlukla oynamadı.Bir de gs' nin oyuncuyu takımına kışkırtma ve fiyatını düşürme, maçtan bir kaç hafta önce oyuncuya teklif yapıp aklı karıştırma politikasını nasıl buluyorsunuz? Bknz. ali turan,ambrabat,hakan balta, yigit gökoğlan, culio...

    YanıtlaSil