20 Nisan 2009 Pazartesi

GSMOBİLE



Galatasaraylılar GSMobile ile Avantajlı Konuşuyor

Galatasaray Spor Kulübü’nün beş yıldır ana sponsoru olan Avea ile Mobil Telekomünikasyon İşbirliği çerçevesinde başlattığı sanal operatör GSMobile’la tüm Galatasaraylılar kazanıyor. .

GSMobile'a geçen Galatasaraylılar kendi aralarında çok avantajlı fiyatlara konuşuyor. Faturasız GSMobile tarifesi ile 150 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile’lılarla 1905 dakika ücretsiz görüşebilirsiniz.

Faturalı Bireysel GSMobile tarifesi ile tüm vergiler dahil ayda sadece 14,40 TL ödeyerek diğer faturalı GSMobile tarifesindeki abonelerle 905 dakika ücretsiz görüşebilirsiniz.

GSMobile'lı olduktan sonra bir dolu sürpriz sizi bekliyor. Galatasaray'ın ünlü sporcularının rol aldığı GSMobile reklamları, Galatasaray'la ilgili en son haberler, gol videoları, çok özel duvar kağıtları, eğlenceli oyunlar ve animasyonlar... Hepsini 3 ay boyunca ücretsiz olarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. GSMobile ile cebinizde sarı-kırmızı bir dünya taşıyacaksınız!

GSMobile'lı olmak çok basit. En yakın Avea bayileri, Yetkili Türk Telekom Bayileri ve Yetkili Galatasaray Store'lara giderek, numaranızı değiştirmeden kısa bir süre içinde GSMobile hattını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder