20 Ağustos 2009 Perşembe

UEFA Avrupa Ligi TV yayınları


GALATASARAY - TALLINN
Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk takımı olan Galatasaray'ın Estonya'nın Levadia Tallinn takımı ile 21.45'te Ali Sami Yen'de yapacağı mücadele de yine D Smart platformunda yer alan Futbol Smart kanalı ile HDTv ve Loca2 kanallarından yayınlanacak.


SION - FENERBAHÇE
Avrupa'da son yıllarda yakaladığı başarı çıtasını yükseltmek isteyen Fenerbahçe'nin İsviçre'deki zorlu mücadelesi 21.30'dan itibaren D Smart Euro Futbol Kanalı ile D Smart Loca 1 kanalından canlı yayınlanacak.


TRABZONSPOR - TOULOUSE
Sezona istediği gibi başlayamayan fakat Avrupa'da esmek isteyen Karadeniz fırtınası Trabzonspor ise 19:45'de başlayacak olan mücadelede Fransız ekibi Toulouse'u ağırlayacak. Zorlu mücadele yine D Smart platformunda yer alan Futbol Smart ve Loca 2 kanallarından ekranlara gelecek.


SİVASSPOR - SHAKTAR
Sivasspor'un Shakhtar Donetsk mücadelesi ise Show TV'de ekrana geliyor. Türk futbolseverinin yakından tanıdığı Mircea Lucescu'nun son UEFA şampiyonu öğrencilerini ağırlayacak olan Yiğido'nun zorlu randevusu 21.00'de başlayacak.




D-smart illeti yiğidolara bulaşmamış.



Gönül isterdi ki bu maçları seyredelim. Maçların oynanacağı saatlerde askere gidecek olmasaydım, Sami Yen'de mutlaka yerimi alırdım.



Kısmet değilmiş. 15 ay sonra İnşallah..






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder