4 Aralık 2010 Cumartesi

ultrAslan ne yaptığını bilmiyor...

ultrAslan'da son zamanlarda bir hareketlilik var. Yeni yönetim kadrosu oluşturdular ve bir de başkan seçtiler kendilerine.
 Başkanın adı "Oğuz ALTAY"...
Görünüşte ve anlatılışta kültürlü beyefendi birisine benziyor. Yakınen tanımadığımız için sadece benzetme yapma gereğini hissediyorum. Her neyse esas konuya gelelim. Beşiktaş maçından önce Beşiktaş'ın tezahüratı küfürlü bir şekilde değiştirilerek Beşiktaş'a atıfta bulunuldu. Yaratıcılık sıfır. İlk defa Galatasaray taraftarımı bunu yaptı diyeceksiniz. Tabiyki hayır. Ancak grubunun başına "Koordinatör" sıfatını kullanarak birini getiriyorsan diğerlerinden farklı olmalısın. Hadi bunuda normal karşılayalım. Taki şimdiki geleceğimiz nokta normalliklerin anormal hala dönüştüğünü apaçık gösteriyor. Küfürlü bir tezahürat sonrasında ultrAslan'ın resmi sitesi küfüre hayır şeklinde bir haber geçti. Merak edenler tıklasın. Hem küfür edeceksin hem de bundan pişmanlık duyduğun zaman kendi sitende bunu normal karşılamayacaksın.
Tribünde küfür eden taraftarla, ultrAslan'ın "Hep birlikte küfüre son verelim!" haberini yapan arasındaki editörün ne gibi farkı var?
Ben söyleyeyim yok.
 İkisinin kafalarıda aynı. Üstelik buna benzer sosyal mesajlardan sonra aynı küfürlü tezahürat Beşiktaş maçında da söylenmiştir.
 Etki tepki düzeninden etkilenen insanlardır bunlar...
Bir başka macera ise dün yaşandı.
ultrAslanın web sitesinde "Zorunlu açıklama" şeklinde bir haber vardı. Sebebi ise Habertürk'ün "ultrAslan Florya'yı" bastı haberiydi. Açıklamada "Floryayı biz basmadık. Eleştirilerimizi Galatasaray kültür ve ahlakı çerçevinde yaparız" deniliyordu.
Kahkaha attım.
Sanki daha geçen hafta Beşiktaş mağlubiyetinden sonra Polat'a küfür eden adamlar bunlar değildi. Yönetimle araları bozmamak istiyorlar sanırım.
Demek ki Galatasaray kültürü ve aklakı bunu gerektiriyor.
Unutmadan şunu söyleyeyim. Habertürk'ün yalan haber yaptığını söyleyen ultrAslan yönetimi, bir kaç saat sonra aynı yayın organında koordinatörleri aracılığıyla röportaj verebiliyor.
Yalan haberden bir ısınma, elektriklenme oluştu sanırım.
ultrAslan iyi yönetilmiyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Ülkede ses getirmek için çabalamayın. Yaptıklarınızdan ötürü açıklama veya düzeltme yapmak zorunda değiliz. Kimseye hesap vermek zorunda da değiliz.
En azından eskiden ultrAslan'ın  tavrı buydu.
ultrAslan destekçisi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder