17 Kasım 2011 Perşembe

Beşiktaş - Galatasaray Deplasman Taraftarı Biletleri

Beşiktaş Galatasaray maçının biletleri bugün saat 10:00'da genel satışa çıktı.. Deplasman biletlerinde henüz bir gelişme yok. İl güvenlik Kurulunun alacağı karara göre biletlerin satış günü belirlenecekmiş. İl Güvenlik Kurulu dün akşam toplandı fakat alınan kararlar henüz açıklanmadı. Her iki takım taraftarının  aynı gişelerde, aynı saatte bilet almasının sakıncalı olduğu düşünüldüğünde Cuma günü satışın yapılması muhtemel gözüküyor.  Biletix yetkilileri bu konuyla ilgili kaçamak cevaplar veriyor. Ayrıca internet üzerinden satış yapılıp yapılmayacağı henüz belli değilmiş. Biletlerin piyasaya sunulacağı tarihin sır gibi saklanmasının altında ne gibi bir gerekçe var henüz anlayamadık.
Ayrıca deplasman taraftarı biletlerinin Beşiktaş taraftarına satıldığı yönünde haberler dolaşıyor. Kesinlikle doğru değil. İnönü Eski Açık Tribünde 20 blok mevcut. 18 blok satışa çıkarılmış. B4 ve M1 blokları Galatasaray taraftarına ayrıldı. En son Fenerbahçe taraftarı İnönü'ye gelmişti. O bilette blok "M" olarak gözükmekte.
ÖNEMLİ
Arkadaşlar Biletix yetkilileri ile görüştüm. Buna göre;
Biletler yarın saat 11:00'da satışa çıkıyor.
Sadece Gsbonus kartı olanlar bilet alabilecek.

5 yorum :

  1. Dostum Allah rızası için biri cevap versin 3 gundur araştryrm tamam yarın cıkıcagı cok buyuk bi ihtimal ama GS bonus istenicekmi gişedenmi internettnmi satılcak biri lutfen bunlara cevap verebilirmi

    YanıtlaSil
  2. Hayır. Öyle bir şey yok. Gsbonus Galatasaray'ın iç saha maçlarında geçerli. Ama isterseniz Gsbonus kartınızla alma imkanınız var.

    YanıtlaSil
  3. beşiktaş fener maçında fenerliler fb kart zorunluluğyla almışar biletleri ?

    YanıtlaSil
  4. Maça giden iki arkadaşım var. Taraftar kart konusunu sordum. Bileti kartla almadıklarını söylediler. Girişte sadece kimlikler kontrol edilmiş.

    YanıtlaSil
  5. Düzeltme;
    Arkadaşlar kulübü ve biletix yöneticisini aradım. Gsbonus kartı olmayanlar bilet alamıyor.

    YanıtlaSil