13 Temmuz 2011 Çarşamba

Satılmışlara inat; Ünal AYSAL!..

Sayın Başkanımız Ünal AYSAL bugün yaptığı açıklama da doğruları söylediği için TFF'den ve ve bir çok spor kulübünden olumsuz tepki aldı. Hatta TFF kulübümüzü tehdit edercesine bir açıklama yaptı. 
Daha düne kadar 1'e karşı 17 diye ağlayanlar, şimdiler de 16 kulüpten medet umar oldu. Bunların ne kadar omurgasız olduğunu hep birlikte izlemekteyiz. TFF, BİR HAFTA ÖNCE "ZAMANIMIZ YOK, HEMEN KARAR ALMALIYIZ" demişti. Şimdi ne değişti de bu fikirden cayıldı?
Kulüpler birliği toplantısında tüm kulüpler TFF'nin alacağı karara saygı duyduklarını belirtmiş olabilir. Fakat bu denli küstahça bir kararın çıkacağını kulübümüz tahmin etmemiştir. Bu nedenle toplantıda Galatasaray Spor Kulübünü temsil eden 2. Başkanımız Ali DÜRÜST olumsuz tepki koymamıştır. Taki TFF'nin almış olduğu karara kadar. Başkanımız haklıdır ve sonuna kadar destekçisiyiz.
Bizler tıpkı UEFA'nın yapmış olduğu açıklamadaki gibi belgelerin emniyetten biran önce istenmesinden yanayız. İddianamenin beklenmesi gibi konular şike operasyonunun kapatılması ile ilgilidir. Sürecin hızlanması futbolumuz adına hayırlara vesile olur. Galatasaray Spor Kulübü bu kargaşada çıkar gözetmek bir yana, çıkarcıların köküne kibrit çakmakla meşguldür. Onlardan bazıları aşağıda...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder