25 Temmuz 2011 Pazartesi

Işın KARACA; "Galatasaray dul kaldı"

Yedi buçuk aylık hamile Işın KARACA Antalya'da verdiği konserde Galatasaray camiası ile kendisine yakıştıramadığımız bir şekilde alay etti. Daha çok futboldan anlamayan geri zekalı insanların yaptığı esprilerden birine imza atan Işın KARACA'ya kendisinin kadın, aynı zamanda hamile olduğunu hatırlatıyorum. Sanatçının dili uzun olmamalı. Hele ki milyonları ilgilendiren konularda açıklama yaparken. Kendisini özür dilemeye davet etmek yerine söylediklerini az da olsa düşünmeye davet ediyorum. Herkes yetinmeyi bilmeli. 
İşte o sözler;
Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Karaca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike ile ilgili davasının 3.5 ay sonra görüleceğini hatırlatarak, "Adamcağıza Allah sağlık versin. İnşallah davaya kadar şeker komasına girmez" dedi.
Daha sonra bir grup seyirciye "Siz Galatasaraylı mısınız?" diye soran Karaca, ’Evet’ yanıtı üzerine, "Siz Galatasaraylılar dul kaldınız. Biz sizin kocanızız. Benim ilk öğrendiğim şey buydu" dedi.Bu sözler üzerine gülüşmeler yaşanırken, Karaca "Tüm kulüplere saygımız sonsuzdur. Fenerbahçe için ’Mavi mavi’ şarkısını söylüyorum" diyerek konserine devam etti.

7 yorum :

  1. o koca götuyle mi söyledi o sözleri aceba? allah belasini versin kendi gundeme tasimak icin yapmistir bunu.

    YanıtlaSil
  2. oldukça seviyesiz yorumlarından dolayı kendisini kınıyoruz. tüm galatasaraylıları artık ışın karaca albümü almamaya çağırıyorum..

    YanıtlaSil
  3. ercan saatci ibnesinden kurtulduk yerine bu kaltak cikti.Ulan pis fahise senin ailende GS yokmu?

    YanıtlaSil
  4. Karnında piçiyle Galatasaray'a dil uzatıyor, piyasada altına yatmadık ensesi kalın bırakmazsınız sonra da çıkar böyle konuşursunuz.

    YanıtlaSil
  5. vay fahıse sen once amındakını cıkar gırtlagına soktugum aygırı tıpsız mahluksız mahluk

    YanıtlaSil
  6. vay fahıse sen once amındakını cıkar gırtlagına soktugum aygırı tıpsız mahluk koca amcıklı okuz

    YanıtlaSil
  7. ışın orosbusuna ve onun gibi orosbu ve ipnelere Bank Asyada iyi zükülmeler.... Doğacak piçinide yakalayıp güzelce bi domaltıp sikmeyi üstümüze bir borç biliriz! lakin kendisi anca domuzlarla ilişkiye girebilir....!:))

    YanıtlaSil