15 Kasım 2011 Salı

Sedat Doğan Haddini Aştı

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan gereksiz bir tartışmanın fitilini yaktı. Tam olaylar kapandı derken sen git Volkan'ın cep telefonuna özür niteliğinde mesaj at. Acaba bu özrü kimin adına dillendirdi. Koskoca yönetim kurulu üyesi ne işin var Volkan Demirel gibi bir küfürbazla. Galatasaray taraftarının tek suçlu gösterildiği bir ortamda bizi savunmak durumunda olman gerekirken arkadan vurmakta neyin nesi?
Sedat Doğan Volkan konusunda biraz önce TRT'ye bir açıklama yaptı. Açıklamasında özür dilemediğini onu yüreklendirmek istediğini söyledi. Yahu bu saatten sonra kimin hangi yüreğe ihtiyacı var? Zaten yüreği olmasaydı Galatasaray taraftarına milyonların önünde Emre pezevengi ile birlikte küfür eder miydi? 
Siz ne yaptınız? Sanki suçluymuş gibi onu teselli etmeye çalıştınız. Üstelik savunduğunuz kişinin takımı aşağıdaki açıklamayı yapmışken;
Sporun birleştirici unsuruna her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Hırvatistan maçında, bazı ’taraftarların’(!), anlamı ve faydası olmayan bir takım çirkin protestolarla, milli formayı bir kez daha hedef aldıklarını üzülerek gördük."
Adamlar ne diyor?
Galatasaray taraftarı milli formayı hedef almış. 
Siz ne yapıyorsunuz?
Kusura bakma Volkanım küfür etmekte haklıydın.
Kusura bakma yöneticim haddini aştın. 
Kanal kanal dolaşıp açıklama yapmayı bir zahmet bırak.
Gereğini yap!.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder