4 Eylül 2014 Perşembe

Ergin Ataman Nefreti!


Birileri 2010 Dünya ikincisi Türkiye’nin hala yaşadığını sanıyor!
O şampiyona ertesinde Türk Basketbolu ülke bazında devamlı kan kaybetti.  İkinci olduğumuz Dünya Şampiyonasının ardından 2011’de Avrupa Basketbol Şampiyonasına katıldık. Çöküş bu şampiyonayla birlikte başladı. Nihayetiyle grup sonuncusu olarak ilk turda elendik.

Türkiye 64-68 Fransa
Türkiye 67-73 Almanya
Türkiye 67-68 Sırbistan
Türkiye 65-57 İspanya
Türkiye 83-84 Polonya

İki sezon sonra Türkiye açısından pek fazla değişen bir şey yoktu. Bu sefer grubu beşinci bitirerek ilk turda elendik.

Türkiye 55-61 Finlandiya
Türkiye 75-90 İtalya
Türkiye 61-84 Yunanistan
Türkiye 87-74 İsveç
Türkiye 77-89 Rusya

Son iki şampiyonada oynadığımız 10 resmi maçın sadece ikisini kazanan bir takımın Finlandiya karşısında zorlanarak kazanmasını eleştirenler veya Ukrayna’ya yenildiğimizde acımasız yorumlar yapanların derdinin ne olduğunu bütün kamuoyu biliyor. Şahsi kanaatim şu anki takım ve kadro 2011 ve 2013 takımından daha iyi mücadele ediyor ve daha iyi yönetiliyor. Süreci göremeyenler, Milli Takımın hala Dünya ikincisi olduğunu düşünen asalaklar tabloya iyi bakmalı.

Ergin Ataman nefretini Milli duyguların önüne yerleştirenler mümkünse Türk Milli Basketbol Takımını takip etmesin.  Kişisel hırslarına yenilenler, kulüpçülük anlayışla Basketbol Takımımızı takip edenler gitsin Sırpları izlesin.
Şimdi 2010’da bizi Dünya ikincisi yapan  Tanjevic’i 2011 ve 2013’deki hezimetlerden dolayı acımasızca eleştirirsek ona haksızlık etmiş olmaz mıyız? Adam yapılamayanı yapmış. Sonrasında takımı tekrar dibe sürüklemiş. Görünen ne yazık ki bu.. 
Ergin Ataman ne yapmış 4 maça çıkmış ikisini kaybetmiş...Vay canına en kötü o! 

Açıkça şunu da söyleyelim bizim Milli Takımız oynadığı bu oyunla ne İspanya’yı ne Yunanistan’ı ne de Sırbistan’ı yenebilir.  Grupları geçtik ama sonrası meçhul. Bunun için Ergin Ataman'ı suçlayıp bu takımın nereden nereye geldiğini göremeyecekler. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder