11 Ağustos 2009 Salı

Arda'ya 1 maç ceza yoldaymış


Hürriyet gazetesi bugünkü sayısında Arda'ya bir maç ceza verilmesi gerektiğini okuyucularıyla paylaşmış.
Söz konusu cezanın verilme ihtimaline neden olan kural ise şu şekilde;
Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından yayınlanan 2009-2010 Sezonu Statü ve Talimat Değişiklikleri’nin “Stadyumların düzeni” maddesinin üçüncü bendinde yer alan kural şöyle diyor:

“Yeşil zemine müsabaka öncesinde (logo ve reklam maskot görevlileri hariç), sırasında, devre arasında ve müsabaka sonunda hakemin; temsilcinin izin verdiği kişiler dışında başka kimse giremez. Müsabakanın bitiminden, hakemler koridora girene kadar geçen süre içinde müsabakanın bitimi anında aktif olarak oyunda bulunan futbolcular ve hakemler dışında hiç bir kişi yeşil zemine giremez.
Şayet Futbol Federasyonu böyle bir gerekçeyle Arda'ya ceza verecekse vay halimize. Hangi gerekçe, hangi şartlarda böyle bir kural çıkarılmış anlamak mümkün değil.
Bilindiği üzere önceki senelerde klüp yöneticileri sahaya giremiyordu. Şimdi ise "sahadaki futbolcuda giremez" kuralı getirildi."
Futbol Federasyonu maçın hakemi hakkında nasıl bir rapor tuttu merak içindeyim. Zira Arda'nın maçtan sonra sahaya girmesine neden olan, verdiği yanlış kararla maçın hakemidir.
Desenize artık suçlu hakem olsa da cezasını futbolcu çekecek..

Saçma sapanız.
Saçma sapanlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder