14 Mayıs 2011 Cumartesi

Galatasaray Spor Kulübü || 2011 Olağanüstü Seçim Genel Kurulu


Zorlu, çekişmeli darbe süreci sonunda tahttan indirilen Adnan POLAT yerini bugün seçilecek başkana bırakacak.
Başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul saat 10:00'da başlayarak 15:00'da sona erecek. Bu süre zarfında üyeler oylarını kullanabilecek.
Seçimde üç başkan adayı karşımıza çıkıyor. Adnan POLAT'ı satan ve Galatasaray Spor Kulübünün deprem yaşamasına sebep olan Mehmet HELVACI, İnan KIRAÇ'ın desteklediği Ünay AYSAL ve 13 mart 2004 tarihinde ntv'de katıldığı programda "bilirsiniz bir ara sermaye-emek çatışması vardı, sonra sermayenin emeği yok ettiğini gördük" ifadesini kullanan iş adamı Turgay KIRAN başkanlık için yarışıyor. 



Bu üç aday arasında hangisi başkan olsun derseniz tereddütsüz "hiç biri" diyeceğim den kuşku duymuyorum. Adnan POLAT'ın futboldaki başarısızlığı olumsuz tablo çizilmesine neden oldu. Diğer branşlardaki olumlu tabloyu göremeyenler bugün başkan adayı olarak karşımızda. Hepsinin dillerine doladığı tek bir şey var "sportif başarı".  Sportif başarı kelimelerinden ne anladıklarını merak ediyorum. Zira hepsi futbol takımı üzerinde yoğunlaştı. Hal böyle iken sportif başarı deyimini kullanmaları çok ilginç.

Tüm başkan adaylarına başarılar diliyor ve Galatasaray'a hayırlı olanının gelmesini temenni ediyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder