3 Aralık 2017 Pazar

Beşiktaş 3-0 Galatasaray


BİLET MEVZUSU;
Deplasman biletlerinin kulüpler tarafından taraftar gruplarına aktarımı bilinen bir şey. Passolig yokken kağıt biletler teslim edilirdi, şimdi ise taraftarlardan T.C. kimlik numaraları alınarak bilet aktarımı yapılıyor. 
Beşiktaş deplasmanı için bize ayrılan 2200 biletin tamamı passo'da satışa çıkmadan taraftarlara devredildi. En azından 500 biletin passo uygulaması ile satışa çıkması gerekiyordu. Ben ilk defa böyle bir şeye şahit oldum. 
Tribünlerimizde hiç bir gruba bağlı olmadan kendi imkanlarıyla deplasman yapan onlarca taraftar var. Onların haklarını, emeklerini kulübümüzün görmezden gelmesi anlaşılır değil. Kulübe mail atarak niye böyle bir şey yaptınız diye sorduğumuzda cevap alamadık. Aynı soruyu passo'ya ilettiğimizde topu kulübe attı. Ben dahil olmak üzere insanlar 2 gün boyunca passo sitesine girmekten işini gücünü yapamadı. Adil düzene mutlak geçilmeli. 



TRİBÜN PERFORMANSI;
Maç içinde oyunun olumsuzluğu sonucu olsa gerek taraftar pek etkili değildi. İlk yarıda dengede götürdüğümüz anlarda da taraftarın çok hareketli olduğunu söyleyemem. Genel anlamda tribün pasifti. 



MAÇ DEĞERLENDİRMESİ;
Maça kapanarak başladık. İlk beş on dakika Beşiktaş bize top göstermedi.35. dakikaya kadar istediğimizi yapabildik. 1. yarının sonlarına doğru yine baskı yedik. İstediğimiz şekilde ilk yarıyı kapadık. 
Maçın ikinci yarısı Muslera'nın hatası ile başladı. Yenen gölün ardından tüm büyük maçlarda olduğu gibi takım takım olumsuz bir havaya büründü. Tarihi bir mağlubiyet almaktan kurtulduk. 
Sezonun en başlarında deli gibi pres yapan oyun mantalitesi ne  oldu da pasif bir oyuna dönüştü. Tudor beye sormak lazım. 
Tudor'un büyük maç karnesi;
27 Şubat Beşiktaş..............0-1
18 Mart Trabzonspor (d)....2-0
10 Nisan M.Başakşehir (d)..4-0
23 Nisan Fenerbahçe.........0-1
22 Ekim Fenerbahçe..........0-0
29 Ekim Trabzonspor (d)....2-1
18 Kasım M.Başakşehir (d).. 5-1
02 Aralık Beşiktaş (d).........3-0

Beyefendi büyük maç psikolojisini kaldıramıyorum demek yerine her maça 3 puan veriyorlar demeyi tercih ediyor. Tudor'un istifa etme mevzusuna hiç değinmek bile istemiyorum. Her geçen gün geç kalınmaya devam ediliyor. 






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder