21 Temmuz 2011 Perşembe

Renklerin Kardeşliği Platformu; Teröre Lanet Kardeşliğe Davet Bildirisi

Renklerin Kardeşliği Platformu çerçevesinde ultrAslan ve Çarşı resmi sitelerinde "Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet" bildirisi yayınladı. O bildiriden satırlar;

"RENKLERİN KARDEŞLİĞİ PLATFORMU
TERÖRE LANET KARDEŞLİĞE DAVET BİLDİRİSİ

14 Temmuz günü Diyarbakır’ın Silvan İlçesi kırsalında PKK Terör Örgütü’nün alçakça kurduğu pusu sonucu on üç askerimizin şehit düşmesi yedi askerimizin yaralanması, aynı gün bir polisimizin şehit olması milletimizin yüreğini dağlamıştır.

Hatırları milletimizin gönlünde ve kalbinde ebediyen yaşayacak olan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Jandarma Teşkilatımıza ve Polis Teşkilatımıza baş sağlığı dilerken yaralı askerlerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

Bizler farklı renklere gönül vermiş futbol taraftarları olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğü ortak paydasında;bir araya gelmek suretiyle kardeşliğimize yapılmış bu hain saldırıyı kınıyor, bu ve benzeri her türlü  girişime Beşiktaşlı Galatasaraylı Fenerbahçeli Trabzonsporlusu tek ses tek yürek cevap vereceğimizi ve bu vesile ile şanlı milletimizle paylaşmak üzere Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde yaşayan IRKI, RENGİ, DİLİ, DİNİ ne olursa olsun vicdanı sızlayan kalbi kanayan herkesi kardeşlik ve barış adına TEK YÜREK olmaya davet ediyoruz.

SUSKUNLUĞUMUZU KİMSE HAFİFE ALMASIN !"

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder