22 Kasım 2011 Salı

Bjk Tv || Yavşaksınız

Kanal Bjk Tv.
Aslı hayvan olan konuşuyor işte.
İzleyelim;



KAMUOYUNA !



21.11.2011 tarihinde Bjk Tv’de yayınlanan Manşet adlı programda Galatasaray Spor Kulübü profesyonel futbolcusu Emmanuel Eboue hakkında alenen ‘’ırkçı’’ bir söylem kayıtlara geçmiştir.

Programa katılan Burhan Akdağ: ‘’Bu Eboue’yi; haftaiçi National Geographic’e bakın çok sık görürsünüz’’ diyerek açık ve net bir biçimde aşağılamış; nefret dolu, ırkçı bir benzetme ile düşüncelerini ortaya koymuştur

Tartışma ve eleştiri seviyesinin çok üstünde, hadsizce, cürretinin nerden geldiği belli olmayan bir üslupla Galatasaray Spor Kulubü’nün profesyonel bir futbolcusuna bu sözleri sarf eden Burhan Akdağ’a, yaptığının yanına kâr kalmayacağını, yasal yollardan hakkımızı arayacağımızı ve bu ırkçı söylemlerin futbol kamuoyunda ve FIFA nezdinde çok sert şekilde yaptırımlarla değerlendirildiğini hatırlatırız.

Her şeyden önce ultrAslan olarak Galatasaray Spor Kulubü’nü ilgilendiren her olumsuz olayın karşısında yasal olarak hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı bildiririz. Hiç kimse, Galatasaray Spor Kulubü’ne veya sporcusuna, haddini ve sınırını aşan bir söylemde bulunamaz. Bulunmaya kalktığı takdirde de karşısında göreceği tepki yasal olarak çok sert bir şekilde olur.

Bilinçsiz söylemler ile ırkçılık gibi hassas bir konuyu gündeme getiren bu tip kişilerin Türk Futbolu’na verdiği zararın karşısında durarak bunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna ve tüm Galatasaray’lılara bildiririz.

Saygılarımızla,

ultrAslan

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder