20 Mart 2012 Salı

Küfür var, Kan var, daha ne olsun?

Kamuoyunda bazı kesimler Fenerbahçe Spor Kulübüne verilen iki maçlık cezanın fazla olduğunu dile getiriyor. Az bile diyerek bu görüşe karşı çıkıyorum. Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın alnını yaranlar kameralar incelenerek bulunmalı. Hakan Balta gol sevinci yaşarken, Selçuk korner kullanırken kendilerine atılan sopaları kimlerin attığı üzerinde neden durulmuyor? Böylesine kritik bir maçta neden sopalı bayrak dağıtılıyor?

Malum 33.hafta'da yaşanan olaylardan sonra Ali Sami Yen stadında olaylara karışanların adresleri bulunarak evlerinden tek tek alınmıştı. Hatta aralarında hala içeride olanlar var. Bunun üzerine Galatasaray taraftarı merhum Özhan Başkan'a küfürlü beste yazmıştı. O başkan her şeyi göze alarak sorumluları bulmaya çabalarken, Ali Koç efendi bir kaç kişi diyerek olayı geçiştirmeye çalışıyor. Gün gelir o bir kaç kişi Ali Bey'e farklı mekanda binlerce gözükebilir. Bizden hatırlatması.

Kıssadan hisse PFDK verdiği kararda haklıdır. Bu kararı eleştirmeye kimsenin hakkı yok. Küfür var, kan var, sopa var...
Bir zahmet bırakın da iki maç ceza verilsin. Unutmadan cezaya imzasını atan adam Fenerbahçe'nin kendi elleriyle yerleştirdiği biri. Üstelik kongre üyesi.


1 yorum :