4 Mayıs 2012 Cuma

Irkçı Ol Canımı Ye, Yeter ki Hakemime Hakaret Etme


 02.05.2012 tarihinde Fatih Terim müsabaka hakemine hakareti nedeniyle 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girmeme cezası aldı.
Bu karara şiddetle itiraz etmiyoruz zira bugün öğrenmiş olduk ki Türk hakemlerine hakaret etmek Irklara hakaret etmekten daha kötüymüş. Ve henüz yine  öğreniyoruz ki hakaret ettiğini Rüştü gibi kanal kanal dolaşıp söylese iyi niyetten 1 maç ceza alacak Fatih Hocamız.
Verilen bu karar Eskişehir maçında Fenerbahçeli Caner'in hakeme hakaret etmesi sonucu aldığı 3 maçlık cezayı da akıllara getiriyor. Yine bir başka örnek Beşiktaşlı Almeida'nın rakibine dirsek atması sonucu 3 maçlık bir ceza alması.  Bu ülkede ne yapıyorsan onu çıkıp televizyonda anlatacaksın. Anlatırsan 1 maç, anlatmazsan 3 maç ceza alırsın. Rüştü anlattı 1 aldı, Emre söylediğini inkar etti 2 aldı, Caner sustu 3 aldı, Almeida sustu 3 aldı. Fatih Hoca konuşacağım dedi ama yine 3 aldı. 

Fatih Hocayı tanıyan bilir. Gururundan asla ödün vermez. Yukarıdaki şahıslar ne karar verirse versin Fatih Hoca konuşmaya devam eder. Ama ezeli rakiplerine asla "maç satın aldılar" imasında bulunmaz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder