4 Mayıs 2012 Cuma

Adalet Bekçileri Konuşuyor, Namus Bekçileri "Lal" Oldu


Galatasaray belki de Süper Final sürecinde en etkisiz maçını oynadı. Kimileri Galatasaray'ın deplasmanda Trabzon'u 4-2 yenmesine şaşırmıştı. O malum çevre Trabzonspor'un maçı verdiğini iddia ederek ahlaksızlık örneğine bir kez daha konu olmuştu. Basın sözcüsü gibi çalışan Volkan'dan tutun, kimilerinin adam yerine koyduğu Aykut Hoca bile malum çevreler gibi düşünüyorsa söyleyecek pek bir şey yok. Her olumsuz skorun ardından 3 Temmuz bahanesine sarılıp "emek" işgüzarlığı yapanlar, Galatasaray ve Trabzonspor'un emeklerini neden görmezden gelerek adice bir tutum sergilerler? Ben bunu anlayamıyorum.
Futbol "işimize geleni görmekse" Fenerbahçe'nin eline bu konuda su dökülemez. Fatih Hocanın dediği gibi "Saygı istiyorsan, saygı göster".

Haftaya Antalya'da lüks bir otelde kalan Demirören ve müthiş işler çıkaran yönetiminin açıklamalarıyla başladık. Bizim tüpçü medyaya ve insanlara gaz salıyor. Bu gazı içine çekenleri hepiniz biliyorsunuz. Onlar yeri gelince işine geleni görür, yeri gelince işine geleni duyar. Bir mesele varsa onlar için "işine gelme" kuralı mutlaka olmalı. Yoksa ne duyarlar, ne de dinlerler. 


Galatasaray Spor Kulübü sezon başından beri bazı konulara şiddetle karşı çıkmıştır. Sırf bu sebeple birileri bizlere "Adalet Bekçileri" unvanını taktı. Adalet bekçileri diyerek tiye aldıkları adamlar 58. maddenin değiştirilmesinden itibaren TFF'yi istifaya davet etti. Peki onlar ne yaptı? İki gün sonra çıktılar kameraların önüne "bizde karşıydık efendim" dediler. Ne yazık ki gaz etkisini hala gösteriyor. Her şeye höt diyen zihniyetin dili lal oldu. Nitekim adalet bekçiliği yapmak namus sözü verip sözünden dönmek kadar kötü olmasa gerek.

Bir ahır düşünün orada hem at, hem de eşek bulunur. At devamlı doğruları yapmaya çalışırken eşek  karşılık olarak anırmaya devam eder. "Maşa varken elimi ateşe sokmam" diyenler aklını başına almalı. Planlanmış kararları bozmak için maşa kullanmaya çalışanların ellerini görme vakti geldi.

1-Fenerbahçe Cas davasını çekti.
2-58.madde değişti.
3-Galatasaray dahil 16 kulüp PFDK'ya sevk edildi.
4-Aziz Yıldırım Başkan adaylığını açıkladı.

Yukarıdaki gelişmeleri olağan karşılıyorsanız ya salaksınız ya da Fenerlisiniz.
Seçim sizin ?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder